Ik kan niet meer inloggen.

Kun je niet meer inloggen op je account? Doorloop deze stappen en we helpen je weer bij het inloggen. Mocht het na het doorlopen van deze stappen nog niet lukken neem dan contact op met onze klantenservice, we helpen je graag verder.

Kun je niet meer inloggen omdat je je wachtwoord bent vergeten.

Ga naar onze website, klik op 'Mijn ObObO'.

Je ziet ter hoogte van de login knop "Wachtwoord vergeten". Klik op die link.

Vul je e-mailadres in en volg de stappen.

De e-mail komt niet aan.

Het kan even duren voordat de e-mail bij je binnen is wacht minimaal een uur voordat je verdere stappen onderneemt.

Controleer je spamfilter. Wellicht is de email daar terecht gekomen.

Neem contact op met je systeembeheerder of hosting partij en vraag of er wellicht mail van ons geblokkeerd wordt.

Heb je geen toegang meer tot het e-mail adres waarmee je bent aangemeld.

Neem contact op met onze support wij helpen je verder.