Hoe wijzig ik mijn bezorgfrequentie?

Het aanpassen van je herhaalservice werkt via de "Mijn Obobo" pagina van onze website. Je kunt inloggen op je eigen account en vervolgens klikken op "Herhaalservice". Herhaalservice geeft een overzicht van je volgende bestelling en stelt je in staat om je volgende bestelling, de interval en meer te wijzigen.

Wijzigen van interval

Klik op de knop wijzig interval. De huidige bezorgdatum en ingestelde interval staan weergegeven. Je kunt door de "dropdown" aan te klikken een nieuwe interval kiezen. Deze interval treed pas in werking vanaf de volgende levering

In plaats van het aanpassen van de interval kun je er ook voor kiezen om eenmalig de bezorgdatum aan te passen. Meer informatie over eenmalig de bezorgdatum aanpassen vind je op de Klantenservice pagina.