Hoe wijzig ik mijn bezorgdatum?

Het aanpassen van je herhaalservice werkt via de "Mijn Obobo" pagina van onze website. Je kunt inloggen op je eigen account en vervolgens klikken op "Herhaalservice". Herhaalservice geeft een overzicht van je volgende bestelling en stelt je in staat om je volgende bestelling, de bezorgdatum en meer te wijzigen.

Wijzigen van bezorgdatum

Klik op de knop wijzig bezorgdatum. De huidige bezorgdatum en ingestelde interval staan weergegeven. Je kunt door het invoerveld aan te klikken een nieuwe bezorgdatum kiezen. Voor het verwerken van een geautomatiseerde order hebben wij een aantal dagen nodig. Daarom zal de datum die je kunt kiezen een aantal dagen in de toekomst liggen.

Na het opslaan kun je op terug klikken onderaan de pagina. Je ziet dat de volgende orderdatum en incassodatum nu zijn veranderd.