Herhaalservice algemeen

Hoe wijzig je de herhaalservice instellingen? Lees dit artikel rustig door, in deze sectie van veel gestelde vragen staat ook aanvullende informatie omtrent het aanpassen van de herhaalservice. Hier een snel overzicht.

1. Waar vind ik de herhaalserivce?

Log in op je Mijn ObObO account, ben je je wachtwoord vergeten vraag deze dan opnieuw aan.

Mijn ObObO staat rechts boven op de website. Nadat je bent ingelogd klik op 'herhaalservice' in het linker menu.

2. Hoe wijzig ik de bezorgdatum

Wil je de bezorgdatum of bezorgfrequentie aanpassen dan klik je in het overzicht op de volgende knoppen (zie afbeelding). LET OP : de bezorgfrequentie aanpassing is pas actief vanaf de volgende verzending. Kijk goed in het overzichtje of de wijzigingen naar wens zijn.

3. Hoe verwijder ik een product

LET OP : verwijder nooit alle producten dan stopt de herhaalservice en dien je een nieuwe bestelling te plaatsen. Voeg altijd eerst een vervangend product toe indien gewenst. Je verwijderd een product door op het kruisje te drukken, zie afbeelding.

4. Hoe laat ik iets mee bezorgen met de volgende herhaallevering?

Login op je Mijn ObObO account en zoek het product dat je wilt mee versturen. Selecteer de optie eenmalig toevoegen aan volgende levering. Dan zullen we het product toevoegen aan de volgende levering.

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

1 Opmerkingen

• 0
    Avatar
    e.vanvoorst

Ik krijg mijn 3e bestelling via jullie herhaalservice maar elke maand word het product (Excellent Sylica kattenbakkorrels) €2,- duurder. Waarom is dat. En het word ook niet meer gratis bezorgd. Kan ik hier een antwoord op krijgen graag